• 192
    galatasaray'ın başında çıktığı her ocak'tan sonra sözünü tutup iyi futbol oynatan bir teknik adamın sözü.

    2017-18: tudor'un yerine geldiği dönemde zaten yeni gelmişti böyle bir şey söylemedi.

    2018-19: beceriksiz yönetimin matematiğin temel bilgilerini yanlış uygulaması sonucu forvetsiz yarım dönem geçirdi. ocak'ta yine istemediği bir forvet gelmesine rağmen son prestij maçını saymazsak hakemlere ve mustafa cengiz yönetimine rağmen namağlup şampiyon oldu.

    2019-20: sezona çok iddialı bir kadro kurulmasına rağmen luyindama, nagatomo, lemina, falcao, andone gibi kilit oyuncularından bazılarının sezonu kapatması bazılarının ikide bir sakatlanmasıyla berbat bir ilk yarı performansı geçirip bu sözü söylemiştir. devre arası yaptığı saracchi ve onyekuru takviyeleriyle dördüncü döneminin en iyi oyununu seyrettirmiştir. falcao'nun sakatlanmalarından ötürü yine forvetsiz kalmasına rağmen adem büyük'le bazen emre akbaba'yı ileride kullanarak idare etmiştir. pandemi sonrası sezonu kapatan muslera, andone, lemina, yine sakatlanan saracchi ve falcao, 6 saniye kuralı, onyekuru'nun geri çağrılması derken en fazla hakettiği sezon elinden kayıp gitmiştir.

    2020-21: ffp durumundan dolayı orta saha alınamamış sezon boyu taylan'ı 6 numara yaparak ve ve 6 ay antreman yapmadan gelen kiralık etebo ile idare etmek zorunda kalmıştır. ikinci yarı yine 8 maçlık seri sonrası halil umut meler operasyonu ile hızı kesilmiş, elindeki az sayıda orta sahalardan biri belhanda kovulmuş, devre arası transfer ettirdiği gedson form tutana kadar sezon bitmiş, uzun süre 4. sağ beki şener ve 4. forveti halil bazen babel ile idare etmiş, her şeye rağmen şampiyonluk 1 golle kaçmıştır.

    dolayısıyla bu sözü alaya almak gibi şeyleri çoluk çocuk işi olarak görüyorum. ocak demişse sözünü tutmuş adam. 4 sene her sezon sil baştan kadro kurulmak zorunda kalınmış olmasına, kulübünün haklarını tek başına savunmak zorunda bırakılmasına ve tff tarafından doğranmasına rağmen bir şekilde takımı yarışta tutmuş. dilim dilim doğranmasa ffp döneminde 4te4 en kötü 4te3 yapacakmış. bu dönemde takıma hem teknik direktörlük hem başkanlık hem de avukatlık yapmış. bundan sonra bu ayarda başka bir teknik direktör gelir ve aynı şartlar altında çalışmak zorunda bırakılmaz umarım. ama bırakılırsa olacakları hep beraber görürüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın