resim
Ignacio Peña Sotorres
Takım:Barcelona
Mevki:Kaleci
Yaş:25
Boy:1.84
Uyruk:İspanya
  • 494
    menajerine neredeyse 10 haneli borcumuz bulunan ozornwafor ile kıyaslanması absürd olan futbolcu. ozornwafor çok büyük bir ihtimalle lisansı bizdeyken bile bizim futbolcumuz değildi. daha alınırken bile ılgaz çınar güvenli liman falan yazdı, başka biri d'avila'ya jest olsun diye alındı, galatasaray etiketi vurduğu oyuncusunun değeri artacak yazdı. oyuncuyu izlediğimde akademi oyuncularımızdan bile fersah fersah kötüydü. fiziği dışında çok ele avuca gelir bir özelliği yoktu. belçika'da iyi bir sezon geçirdi ancak belçikalılar bile o oyuncunun 2-3 milyon hayatta etmeyeceğini söylüyorlardı.

    pena'ya gelirsek, barcelona b takımından kiraladığımız bir kaleci. ayakları iyi, elleri kötü boyu kısa. en basit kurtarışları bile boyu 1.80 olduğu için zor gibi gösterebiliyor. mesela depay'ın çaprazdan arka direğe plasesini yiyecek kaleci bulamazsınız ama pena kısa boyuyla iyi uzayamadığı için çok zor bir pozisyon çıkartmış gibi gözüktü. kısa boyunun yanı sıra güçsüz kendisi. belli bir hızın üstünde gelen şutları kontrol edemediği gibi sektireceği yeri dahi ayarlayamıyor. kendisinin beşiktaş, rize ve barca maçında yediği 2. golü çipe yese mevzu çıkar, başlığına ad hominemli üslupla entryler girilirdi. ama yabancı pasaportunuz varsa aynı golleri yediğinizde hiç sorun olmuyor. yine övecek birileri çıkıyor.

    ihtiyacımız olan ve paramız olmayan bir zamanda geldi, hizmet etti ve gitti. ben memnunum şahsen kendisinden. ancak kendisinin ileride iyi bir kaleci olabilmesi ihtimalini çok düşük görüyorum. kendisinin kaleciliğini öven adamla da sabaha kadar tartışırım yani. kaleciliğine dair övülecek tek şey ayakları çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın