resim
Vincenzo Montella
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:49
Uyruk:İtalya
  • 97
    adanada yaşamamdan dolayı demirspor maçlarını bazen tribünde genel olarak televizyonda takip ettim. demirpsor ile ilgili söyleyeceğim şey kadroyla ilgili.

    kadroya baktığınız zaman gerçekten önemli isimler görünüyor ama biz sezon bitince konuşuyoruz. sene başı kafasıyla baktığımız zaman bence kötü bir kadro var ortada. 3 yerli zprunluyken yunus hariç ligin en kötü birkaç uerli rotasyonundan biri adsdeydi. muhtemelen isimleri bile birçok futbolsever pek bilmiyordu.

    orta sahada performansı artık bu lige bile yetmeyen bir belhanda, 37lik gökhan, 33 yaşında bjarnason, 32 yaşında djokovic 31 yaşında stambouli var. sene başında bu performansı vereceği beklenmeyen yunus var. hataydaki performansıyla alınıp hiçbir şey oynamayan akintola var derken sıkıntılı bir kadro aslında.

    zaten ileri hatta futbolu bırakalı yıllar olmuş balotelli remy falan varken balo ve assombalongadan iyi verim aldı hoca. zaten balotelli ligin en çok şut deneyen ismi olmuş.

    sonuç olarak bakınca yaşlı, hedefsiz ve yerli rotasyonu yunus hariç yok hükmünde olan bir takımda iyi işler çıkarmıştır. kariyerine bakınca da galatasaraya yakıştırılmasında abes bir durum yok son 10 yılda başımıza gelen hocalara bakınca gayet de normal .

    ben kendisini galatasarayın başında görmek ister miyim, en azından yakın bir gelecekte istemem çünkü iyi bir hoca olduğunu düşünsem de bu yaşta adana demire gelmesi kendisinin kariyer anlayışına ve başarıya verdiği öneme dair kötü bir izlenim bırakıyor bende. onun dışında gayet başarılı ve karizmatik bulduğum italyan teknik adamdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın