• 1
    türkiye'nin en büyük spor kulübününün, kendisine yakışan sosyal duyarlılığı çerçevesinde gerçekleştirdiği kampanyadır. an itibariyle tim maslak show center'da gerçekleştiriliyor olup, başkanımız adnan polat da geceye katılanlar arasındadır.

    --- alıntı ---

    galatasaray spor kulübü derneği, daha önce 'başarıya giden adımlar' ve 'sözün bittiği yer' adlı iki ses getiren projeden sonra şimdi de 'esirgemeden' adlı projeyle birçok engelli çocuğun şartlarının iyileştirilmesi için kaynak yaratmış olacak. projenin tanıtımı, 15 mart'ta tim maslak show center'da büyük orkestra eşliğinde bir gala gecesi ile yapılacak. projede yer alan sanatçılar, albümde de kendilerine eşlik eden engelli partnerleriyle canlı performans sergileyecek.

    1905 galatasaraylı yönetici ve işadamları derneği yönetiminin ana sponsor olarak katkıda bulunduğu gecede ajda pekkan, sezen aksu, nilüfer, emel sayın, yavuz bingöl, levent yüksel, mor ve ötesi, yüksek sadakat, sibel can ve olgun şimşek-oktay kaynarca şarkı söyleyecek. gecenin sunuculuğunu ise meltem cumbul, halit ergenç, kıvanç tatlıtuğ, demet akbağ, özgü namal, fırat çelik, oktay kaynarca, meral okay, arda turan, mehmet ali erbil, cansu dere,sinan tuzcu, emre aşık, hande ataizi, hande subaşı ve daha birçok ünlü isim üstlenecek.

    sezen aksu’ya ‘söz’ aldı şarkısında down sendromlu 11 kişilik koro, ajda pekkan’a ‘sen iste’ adlı şarkısında down sendromlu ayşe ağaoğlu, nülüfer’e ‘anlat arkadaşım’ adlı şarkıda görme engelli sevda bozbay, emel sayın’a ‘’sorma’ adlı şarkısında bedensel engelli yıldız suna aktürk, levent yüksel’e ‘ikinci bahar’ adlı şarkısında bedensel engelli seyran ormankurt, mor ve ötesi’ne ‘büyük düşler’ adlı şarkısında görme engelli nezih atik, sibel can’a ‘lale devri’ adlı sevilen şarkısında görme engelli şilay turhan, yavuz bingöl’e ‘kara tren’ adlı şarkıda bedensel engelli dokuz kişilik koro eşlik ederken, olgun şimşek’e zihinsel engelli murat akıl bağlamasıyla eşlik ederek sahnedeki yerini alacak.

    yüksek sadakat’in ‘aşk durdukça’ adlı şarkısında ise işitme ve konuşma engelli 15 kişilik bir topluluk işaret diliyle eşlik edecek.

    aykut gürel’in prodüktörlüğünde gerçekleşen albümde sanatçılar şarkı seçimlerini yaparak stüdyo çalışmalarına başladı.

    projenin mimarı, galatasaray spor kulübü tekerlekli sandalye şube başkanı dilara endican, albümün tanıtımının15 mart 2010 tarihinde tim maslak show center’da büyük orkestra eşliğinde bir gala gecesi ile yapılacağını belirtti. projede yer alan sanatçıların,albümde de kendilerine eşlik eden engelli partnerleriyle canlı performans sergileyeceği gecede devlet protokolü de yerini alacak.

    gecenin sunuculuğunu ise meltem cumbul, halit ergenç, kıvanç tatlıtuğ, demet akbağ, özgü namal, oktay kaynarca, meral okay, arda turan, emre aşık, cansu dere, sinan tuzcu, fırat çelik, hande ataizi, hande subaşı , ali sunal, begüm kütük, dolunay soysert, engin altan düzyatan, ezo sunal, selçuk yöntem, zeynep özder, emre altuğ ve daha birçok ünlü isim üstlenecek.

    dmc etiketiyle mart ayında müzik marketlerdeki yerini alacak olan albümün tüm geliri, mika-der aracılığıyla türkiye genelinde shçek sosyal hizmetler çocuk esirgeme kurumları’ndaki engelli çocukların şartlarının iyileştirilmesi amacıyla kullanılacak.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın