resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3134
    hem kendisi hem galatasaray için bu yaz ayrılması hayırlı olacak futbolcu.

    bahsi geçen teşekkür metninde de bu vurgular var bence. şöyle diyor, astronomik teklifler beklemeden, gerçekçi bir fiyata beni satın... veya bana müsaade ederseniz çok memnun olurum. eleştirmek için demiyorum zaten kerem'in çift hanelere gittiği her senaryoda mutlu olacağım. oyuncunun turşusunu kurmayı seven taraftarlardan değilim.

    kerem aktürkoğlu transferi bir başarı hikayesi. bu başarı hikayesini de euro kurunun dağları deldiği zamanlarda paraya çevirelim bir zahmet. kerem aktürkoğlu'nun satışı>yunus'un takıma monte edilmesi>yunus'un satışı>barış alper yılmaz'ın kadroda düzenli yer bulması ve olası parlamasıyla barış alper yılmaz'ın satışı. bu zincirin böyle devam etmesi her aklı başında futbol adamının isteyeceği bir olaydır.

    bu sezon özelinde de kerem kardeşime helal olsun diyorum. en dipten en tepeye çok kısa sürede tırmandı. şimdi inşallah galatasaray olarak bu hikayeyi paraya çevirmeliyiz. trabzonspor'un abdülkadir'e yaptığı kötülüğü yapmadan, insani ve gerçekçi fiyatlar talep edip kerem'i uğurlamalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın