resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 3001
    takımımızın başından defolup gittiğinde, beni zevkten dört köşe hale getirecek sözde antrenör. "siz barcelona'yı bilmezsiniz ama...", "türkiye futbolunun sorunu...", "benden önceki işler...", "sözleşmemize saygı duyulması gerekiyor ve seçilecek başkandan beklentimiz..." gibi skandal açıklamalarıyla galatasaray tarihinin en vasat, en zayıf karakterli ve pasif-agresif antrenörü olarak tarihe geçmiştir.

    ben bu takımın başında ne hocalar gördüm. çiçeği burnunda hoca bülent korkmaz, hagi, yaşlı kalli, skibbe, ve hatta bülent ünder bile gördüm. bu saydıklarımın hiçbiri torrent kadar kötü iletişim yeteneklerine sahip değildi. bu takımı sahiplenmek için hiçbir şey yapmamış, geldiğinden beri yönetime ve taraftara ayar çekmekle meşgul, sözleşmesinden başka bir şey düşünmeyen birisi torrent. iletişim yeteneklerini geçtim, hocalığından ne gördük? başarısız kadro tercihleri, terim döneminden daha kısır bir futbol ve hedefsiz kalmış bir futbol takımı.

    torrent'in savunulabilecek hiçbir yanı yok. bir teknik direktörde bulunması gereken özelliklerin hiçbirinde 3/10'luk bile performansı yoktur. bu vasat için efsanemizi karga tulumba yolladık, yem ettik. söylenecek başka da söz yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın