• 50
    üzerinden yapılan analizlere karşı şok geçirdiğim uefa kupasını kazanmış takımdır. büyük bir çoğunluğa göre, seneye şampiyonluk hedefiyle başlayıp sezon ortasında 12. sırada olan takım teknik direktörüyle yolları ayırmazsa uefa kupasını kazanıyormuş. bütün teknik, taktik gibi konular önemli değilmiş, tek mesele teknik direktörle devam etmekmiş. çok güzel tarifmiş bu, evde deneyeyim ben de. belki uefa kupası kazanırım.

    duygusallık güzel bir his ama fazlası yoruyor gerçekten. ben de isterdim fatih terim ile devam edelim uefa kupasında gidebildiği yere kadar gitsin hoca en azından elendikten sonra yollar ayrılsın da arkadaş elendiğimiz takım barcelona ve takımımız oynayacağı oyunun maksimumunu oynayarak elendi. bunun üzerine yok hayalimizi çaldınız yok kupayı biz alacaktık gibi düşünceler hiç gerçekçi gelmiyor bana.

    senelerdir gerek şampiyonlar ligi gerek uefa kupasına katılıyoruz en ufak başarımız yok, bu seneyi saymazsak gruptan bile çıkamıyoruz hatta sıfır çekmenin ucundan da döndük. hepsinde de başımızda fatih hoca vardı ama fatih hoca kalsa bu sene uefa kupasını biz alacakmışız. buna inanmayı en az sizler kadar ben de istiyorum ama inanamıyorum maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın