• 92
    dursun aydın özbek yönetimi altında ya da akp iktidarı döneminde yaşanmaması gereken dönem.

    terim gideli daha 5 ay oldu. ülkede onun başarısız olmasına yol açan hiçbir şey değişmedi.

    biliyoruz ki tff başkanını belirleyecek iktidar özellikle beşiktaşlı ya da fenerbahçeli birini oraya atayacak. sonrası ligde yine organize kötülükler filan..

    ee dursun özbek tartışmasız galatasaray tarihinin en kötü galatasaray başkanı. burak elmas gibi seçilmek için fatih terim'i getirmeyi vadedip sonra onu kovacak.

    özhan canaydın'ın terim'i getireceğim deyip lucescu'yu kovmasından hiç akıllanmadık mı? bunun ondan ne farkı var?

    gerçi kulübü yok etme noktasına getirmişken kendisinden son anda kurtulup ayakta kaldığımız dursun özbek'i kurtarıcı diye çağırmak göz göre göre galatasaray'ı fetret devrine sokma çabaları gibi ya o da ayrı konu.

    sanki görünmez bir el "galatasaray çok şampiyon oldu artık yeter, uzun yıllar başarısız olsun da şampiyonluk sayıları dengelensin" diye uğraşıyor. aylardır söylüyorum da kimsenin de umursadığı yok. neyse artık.

    benim anlamadığım şey şu, dursun özbek gelecekse burak elmas niye gidiyor? eşref hamamcıoğlu ya da metin öztürk seçilecekse burak elmas neden gönderildi?

    onca ibrasızlık tarihin en kötü ikinci başkanı gitsin de tarihin en kötü başkanı geri dönsün diye mi yapıldı? yazık gerçekten çok yazık, her şey boşunaymış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın