resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 20837
    adam öldürmüş gibi muamele gören galatasaraylı futbolcu. yaptığı şeylerin hiçbiri kendisinin hapishanede yatması için yeterli sebebi oluşturmuyordu. kısaca sıradan bir adam olsaydı da yine hapise girmezdi. biraz mahkemelerle uğraşırdı denebilir.

    kendisini eleştiren ahlak timsallerinin de hiçbiri sütten çıkmış ak kaşık değildir. tertemiz yaşıyormuş gibi yapan insanlardan korkarım. arda hiç olmazsa hata yapınca çıkıp hata yaptım diyebiliyor.

    ayrıca kimseyi de taciz etmemiştir. o konuda atıp tutulması hoş olmaz yani.

    arda turan'a yapılanlar, sabri sarıoğlu'na yapılanlar galatasaraylı genç futbolculara eminim örnek oluyordur. galatasaray taraftarı futbolcularına asla vefa göstermez. göstermeli midir orası ayrı bir tartışma konusu ancak galatasaray taraftarı göstermez. istediğinizi kazandırın istediğiniz kadar iyi olmaya çalışın yine de o istediğiniz vefayı göremezsiniz. 3 kupa kazandırıp sonra sessizce ayrılmış hamza hamzaoğlu'na bile nefret duyulan bir yer burası. adam bizden uzakta ama başarılı olsun yine de bile denmez burada. galatasaray'da oynuyorsanız örneğin 30 yaşınızda girdiğinizde ve hala 2 senelik kontratınız varsa taraftarı ikna etmek için çıkıp 'ben bu parayı haketmiyorum, performansım çok kötü, kanım sarı kırmızı akar' diyip emekliye ayrılmalısınız.

    galatasaray'a dönmek istemesinin de para ile alakası yok. sanki arda turan sadece galatasaray'dan para kazanmış gibi algılar da komik. galatasaray'dan aldığı toplam 8 milyon tl. onu da aldı mı alacak mı belli değil. paraya ihtiyacı olduğu için mi galatasaray'da oynamak istedi sanıyorsunuz. adam atletico madrid'de, barcelona'da oynarken beleşe oynadığını sanıyorsunuz sanırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın