resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 20849
    yaptığı saçma sapan şeyleri söyleyince taraftar vefasız, nankör, değerlerine sahip çıkmayan olabiliyor ama kendisi masum bir galatasaraylı öyle mi? pırıl pırıl kafalar yemin ediyorum.

    normal bir vatandaş bu arkadaşın yaptıklarının 10'da 1'ini yapsa şu an hapishanelerde volta atıyor olacakken yaptıklarını meşrulaştır, sonra da çık siz arda'nın tırnağı bile olamazsınız!11!11! diye çığırtkanlık yap. ad hominem falan da değil bu başka bir şey. böyle davrananların çoğunun sadece kaos zamanlarında yazması da ayrı bir ironi olsa gerek. arda'yı desteklersin desteklemezsin benim gram umrumda bile değil, gelip bu adamın üstünden galatasaraylılık sorgulayamaz kimse! ben desteklemiyorum diye tü kaka oldum şimdi yani, ama en galatasaraylı en çok katkı veren kendisi oldu öyle mi? stada gitmek için kaç kilometre yok giden harçlığını zar zor denk getirip maça giden genç arkadaşlar değil bu arda hepimizden çok galatasaray'a katkı verdi öyle mi? yerim sizin önermenizi.

    galatasaray'a geldiğinde bu arkadaş yüzünden sırt dönmeyiz, galatasaray için buna da katlanırız dedik şimdi gidiyor iyi ki gidiyor bir daha galatasaray ile alakalı olmaz inşaallah denilince auvvvv. ne auvvv? yaptıklarını unuttuysanız hatırlatayım. en klişe şeyi söyleyelim en basitinden. ananıza bacınıza geçtim, sevgilinize veya eşinize gidip sarkantılık yapan adamı affedebiliyorsanız arda'ya yaptığınız güzellemelere hiçbir şey demem. yok aksini söylüyorsanız ikiyüzlülük yapıyorsunuz demektir. daha siyasi olarak yaptıklarını, galatasaray ile dalga geçmelerini söylemedim bile. sadece toplumsal etkisi olan bir şeyden bahsediyorum.

    dünkü 16 mayıs 2022 galatasaray adana demirspor maçında elbette 5-10 dakika oyuna sokulabilirdi kimsenin buna dediği bir şey yok. jübile de yapılabilir kimsenin ona da bir şey dediği yok. sorun bu adamın her başarıda en tepede olduğunu sanması. yok öyle bir şey.

    galatasaray'da oynamadan bilmem kaç bin euro alan sözleşmesi sene sonu bitecek olan futbolcu.

    edit: ya yemin ederim bir de kendisinin aşıkları freud gibi analiz yapmıyorlar mı :d aynen biz kafadan kontağız sağlıksızız siz arda'ya bir tapmadığınız kalıyor çok sağlıklısınız. insanları ilk kez kategoriye sokup diyorum ki kendisini can hıraş savunanlar ile fatih hoca'ya ''ne olursa olsun'' bağlı olanlar ''genelde'' aynı kişiler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın