resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 20827
    kendisinin saha dışında yaptığı ettiği rezillikler için haklı olarak çok konuştuk, eleştirdik, yerden yere vurduk. bu yüzden bu konuyu fazla uzatmayacağım.

    galatasaray'a futbolcu olarak veda edeceği bir maçta kendisini kadroya almamak tamamen kötülük kokan bir hareket. giderken kazandırdığı 13 milyon euro için bile sami yen'de son maçına çıkması gereken futbolcuydu. kim var böyle başka altyapıdan çıkıp dünya yıldızı yaptığımız. ki o zamanın 13 milyon eurosu da bugünün 13 milyon eurosuyla bir değil. şimdilerde piyasa uçmuş durumda. arda'nın birinci galatasaray dönemini bilmeyenler için şöyle söyleyeyim. hani bugün kerem aktürkoğlu için haklı olarak 17 milyon euro'nun altına satılmasın diyoruz ya, o dönemki arda bugün oynuyor olsa 30-35'in altına satılması teklif dahi edilemezdi. bazı bloggerlar arda güler ile falan bir tutuyor ya alakası bile yok. arda güler çok potansiyelli çocuk tamam ama arda turan ile kıyaslanması tamamen klasik fenerli abartması. arda turan gibi bir yetenek bir daha zor gelir beyler, biz ikisini de izledik yapmayın.

    2005 efes cup'da beşiktaş karşısında çaktı kıvılcımı fakat asıl 2-3 kazandığımız manisa deplasmanının son dakikalarında savunmamızı ipe dizerek attığı gol ile başladı hikaye, manisa'dayken sezon sonu şampiyon olmamıza yarayan 5-3'lük fenerbahçe maçındaki oyunu, mlada boleslav maçı, anfield deplasmanı, konya kalecisini yerlerde sürükleyişi, bordeaux maçında rakibe attığı kafa, trabzonspor'a kornerin oradan attığı gol, anne ve babasının isimlerinin yazılı olduğu tozlukları, sivas'ta şampiyonluk maçında yaptığı hattrick, euro2008 isviçre'yi kendi evinde yıktığı gol, semih şentürk'ü yumruklayışı, pembe formaya o. rengi deyişi, caner erkin'le kavgası, atletico madrid, uefa süper kupa, ispanya şampiyonluğu, şampiyonlar ligi finali, hakeme ayakkabı fırlatışı, barcelona, başakşehir, hakemin yakasına yapışması, tekrar galatasaray derken acısıyla tatlısıyla her anına şahit olduğumuz, tabir i caizse elimizde büyüyen bir koca kafa geçti. bunları yazarken ister istemez 2005-2022 arası film şeridi gibi geçti gitti gözümün önünden. duygulanmamak elde değil.

    ne olurdu sanki son 1-2 dk oynasa, fenerbahçe maçında neden oynadı mesela? bu kadar kötü kalpli olmak en başta kendinize zararlı, torrent ve onun ipini tutan burak elmas ve ışıtan gün denilen çapsız yöneticiler bunun ahı sizden çıkar demedi demeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın