resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 20825
    bugun kendisine veda etmeyi umuyordum kadroya alınmamıştı sebep nedir bilmiyorum ama son kez ali sami yende arda'yı görmek izlemek isterdim..

    zannediyorum ki onu izledigim son pozisyon 18 nisan 2022 galatasaray yeni malatyaspor maçında kayarak bir top almıştı hani o gençlik yıllarındaki gibi yerde vücudunu kapatıp yerden ayaklarıyla süpüren top alışlarından.

    arda futbola veda ediyor..sadece bugunku, bu sezonki arda degil barcelonadaki atleticodaki arda değil hepsindeki arda..euro 2008'deki arda 2007/08 şampiyonlugundaki arda ilk kez altyapidan cikip oynayan arda manisaya kiralanan arda dönüp en büyük transfer olarak damga vuran arda 12 13 milyona atleticoya transfer olan arda barcelonaya imza atarken galatasarayı konuşan arda o basın toplantısında barcelona'nin 2002'de bizi ofsayt golle elediğini açık açık söyleyebilen arda futbola veda ediyor..

    futbol dışında olan şeyleri futbol dışında yaşıyor kendisi zaten..

    ama altyapımızdan çıkan bize güzel sevincler gururlar yaşatan* arda futbola veda ediyor..

    kendisiyle beraber cok sevindik cok üzüldük. siyasi magazinsel gündemler dışında futbolcu arda futbola veda ediyor. biz de kendisini futbolla tanıdık ben arda'yı futbolculuguyla anmayı tercih ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın