resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 20783
    tamamen objektif yorum yapıyorum, fatih hoca, melo, bülent kaptan hatta emre belözoğlu gibi adamlar agresif kişiliklerinden bağımsız olarak gayet iyi birer takım kaptanıydılar. takımları mağlup olmasın diye sahada kendilerini parçalarlar, sahada her daim arkadaşlarını koruyup kollarlardı. emre'nin baroni'ye saha içinde diklenip "akıllı ol aklını alırım" demesi, melo'nun riera'yı dövmesi gibi kavga olayları olsa da takım arkadaşları onlara her daim sırtlarını yaslayabileceklerinden emindiler.

    arda ise milli takımda da galatasaray'da da takım kaptanlığını beceremedi. galatasaray'da yabancı futbolcuların arkasından konuştu, hadi o zaman çok toydu, tecrübesizdi diyelim. milli takımda ise arkadaşlarının prim olayını çözmeye çalışırken minik bir sorunu yüzlerce kat büyüterek devasa bir skandala dönüştürdü. şahsen bir futbolcu olsam, arda turan'ın kaptanım olmasını pek istemem.

    bu sebeple kendisinin ve hakan şükür gibi sabri gibi kaptanlığı beceremeyen oyuncuların iyi bir teknik direktör olabileceklerini pek sanmıyorum. ha, arda teknik direktörlük yapamaz mı? volkan demirel'in bile yaptığı bir işi tırnağıyla yapar. ama üst düzey bir hoca olabilmesi için karakterini ciddi anlamda revize etmesi gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın