2021-22 Türkiye Süper Lig 36.Hafta Maçı
19:00 Vodafone Park
1 - 1
  • 36
    modern futbolun oynandığı, defanstan topla çıkılmadığı, 5'ten fazla pas yapılmadığı, her iki ekibin de bütün topları uzun oynayıp ilerde basmaya çalıştığı maç.

    yani kısacası galatasaray sözlük ekibinin yıllardır özlemini duyduğu maç. işte modern futbol budur. ne öyle, top kaybı yapmamak için topun değerini bilmek, rakibin defans düzenini bozmak için oyunun yönünü değiştirmek. vur ileriye gitsin. pep, kloop, tuchel ve avrupanın diğer hocaları da iki ismail'i izleyip ders alsınlar. hatta ikisi de toplanıp modern futbol nedir isimli konferans düzenlesin.

    iki ismail hoca'ya da söylemek istediğim şey şu. bu kadar modern oynatmalarına gerek yoktu. sadece defanstan topla çıkmasalar bile yeterliydi, hatta bu kadar modern oynatmasalardı da bizde zevkten ağız sularımızı sürekli silmek zorunda kalmasaydık. yani bu maçı 1 kere izlemek yetmez, sürekli olarak izleyip modern futbolun inceliklerini öğrenmek lazım. bu maçtan sonra da 2022 yılında oynanan afrika uluslar kupasını izleyip tam olarak anlamak lazım. keza orada da modern futbol oynandı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın