resim
Alexandru Cicâldău
Takım:Konyaspor
Mevki:On Numara
Yaş:26
Boy:1.78
Uyruk:Romanya
  • 1468
    gelmeden önce sosyal medyada istatistiklerle allandıra ballandıra bahsediliyordu. kendisini öven sözde scoutların geri adım atamayıp eleştirememe sebebi bu. oyun sistemine suç atarlar, çevresindeki oyunculara, hocalara suç atarlar ama kendisine tek laf edemezler. aslında çok iyi çocukmuş çevresi kötüymüş ondan oynayamıyormuş.
    bu arkadaştan verim almak için arkasına gedson, josef felan koyup topu tamamen bırakıp geçiş oynamak gerekiyormuş. benim anlamadığım biz neden bu oyuncuya göre sistem kurgulayacağız? galatasaray farklı tarzda oyunları oynamak zorunda, uymuyorsa gönderirsin bukadar basit. ne derinde top alıp oyun kuracak teknik var ne cezasahasında takımı sırtlayacak tabela potansiyeli. üzerine sistemler kurulup etrafına takım dizilecek bir kalite yok.
    sezon başında iyi olmasa da belli bir seviyede katkı sunuyordu, çok yeterli değildi ama son zamanlarda temel şeyleri yapmaktan bile yoksun durumda. topla çok nadir buluştuğu anlarda hep tercih veya pas hataları yapıyor. fiziksel olarak çok kötü durumda ayakta bile duramıyor.
    yaz transfer döneminde başka takıma 3 milyona veya 15 milyona transfer yapması yetersiz performans gösterdiği gerçeğini değiştirmiyor, öyle yada böyle 6.5 milyon verilen bir oyuncunun bukadar istikrarsız olmaması lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın