• 68
    zor zamanlardan geçen kulüp.

    kripto para ile tanışmam sözlük sayesinde oldu. 2021 mart ayında, sol framede chiliz başlığını görünce tamamen bilinçsiz bir şekilde kripto para piyasasına giriş yaptım. o zamanlar yaptığım tek yatırım altın yatırımıydı, borsadan grafikten pek anlamazdım. o gün sanki iddaa oynarcasına ufak bir miktar chiliz aldım sonraki gün baktığımda param 3'e katlanmıştı. hayretler içindeydim, bilmiyordum ki o zamanlar boğa dönemiymiş zaten ne alsak uçuyormuş. meğer o gün chiliz aldığımda 30 centteymiş ve ben tamamen tesadüfen en tepeden, 90 centten satmışım bunu bu satırları yazarken fark ettim.

    19 mayıs düşüşünde twitter'da birkaç fenomenin peşine takılarak işlem yaptığım için yatırımımı bir güzel batırdım. daha sonra fan tokenları keşfettim, bir miktar daha para koydum. psg, atm, kava aldım. bunları alırken hala teknik analiz yapmadan, rastgele alıyordum. messi transferi ile birlikte psg'yi 4x yaparak sattım. atm ile de 2x yaparak vedalaştım. zararım kapanmış, kara geçmiştim ve en iyi yatırımlarım olmuşlardı.

    sonrasında borsaya daha yüklü bir meblağ koydum, daha çok kazanmayı hedefledim fakat pek başarılı olamadım. tek tesellim bu zamana kadar paramı en iyi şekilde korumak oldu, üzüldüğüm nokta ise harcadığım vakit. yakın zaman içinde teknik analizi iyice kavradım, kimsenin peşine takılmadan, sadece veri takibi yaparak ve teknik analiz yapan kişilerin görüşlerini dikkate alarak kendi stratejimi belirledim. mart ayında yaşanan yükselişte güzel kar ettim ve 47500 seviyesinde verilere ve hislerime dayanarak srm hariç tüm coinlerimi sattım. şu anda belirsizliğin riskini alıyorum ve bütçemi yeterince korumayı başardığım için stratejime de sadık kalarak ufak ufak giriş yapmaya başladım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın