resim
Pasquale Sensibile
Görev:Sportif Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:İtalya
  • 78
    sözleşmesinin sonuna kadar alması gereken parayı ekstra tazminat diye yutturan bilmem ne gecesi isimli spor programlarına konu olmuş sportif direktör. yanlış biliyorsam lütfen düzeltin ama bir insanı sözleşmesinde yazan süreden önce gönderirseniz sözleşmesi süresince alacağınız parayı ödersiniz ve bu ekstra bir tazminat değil adamın zaten alacağı paradır. tazminat dediğimiz şey hak ettiği maaşın haricinde ödenen bir şey değil midir?

    sadece bu da değil ki torrent'in sözleşmesi sızdı diye haberler çıkıyor. herkes skandal diye olaya atlıyor. skandal olan madde şu: sözleşme bitiminden önce gönderilirse hak ettiği parayı alır ve indirim kabul edilemez. yahu bu çok temel bir madde değil midir zaten? bu konuların uzmanı değilim ama yapılan en basit sözleşmeye bile konulur gibi geliyor bu madde. çok ciddi bilgi eksikliği olduğunu düşünüyorum kulübümüzün sözleşmeleriyle ilgili. bazı gazeteciler de ciddi manipülasyon yapıyor gibi geliyor. yani bu maddelere skandal diyenler ne bekliyordu ki? adamlara 2-3 senelik sözleşme vereceğiz ve beş kuruş vermeden gönderme hakkına mı sahip olacağız? kim kabul eder böyle bir koşulda çalışmayı?

    dediğim gibi bu konuların uzmanı değilim ve yanılıyor da olabilirim. bu işlerle ilgilenmiş arkadaşlar daha net bir şey söyler umarım ve bu bilgi kirliliği bir nebze azalır. benim fikrim şu her profesyonelin yaptığı tarzda sözleşmeler konu biz olunca skandal diye servis ediliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın