• 383
    seçimlerden önce maskesi düşen aday.

    bayrakları hazırlayın, şampiyonlar liginde final oynayacağız, torrent’le yolları ayıracağız diye verdiği vaatlerin yalan olduğu ironik bir şekilde levent nazifoğlu tarafından ifşa edildi.

    sayın öztürk’ün 21 sponsorluğu hazırdı sözde. 200 milyon liralık bankalar birliği anlaşması taksidini ödemek için en önemli üç oyuncumuzu 30 milyon gibi komik bir rakama peşkeş çekmeyi düşündüğü ortaya çıktı.

    bunlara galatasaraylı demek bana zul geliyor artık. iki aday birbirinden beter. sayın hamamcıoğlu en azından ne yapıp ne yapamayacağını açıkça söylüyor. öztürk'ün 21 sponsorluğumuz hazır açıklamasından sonra burak elmas vol2 havası aldığımı yazmıştım. şaşırtmadı. kandırmayın artık galatasaray taraftarını. burası başka kulübe benzemez güle oynaya geldiğiniz makamı ardınızda tenekelerle terk etmek zorunda kalırsınız. bazı arkadaşlar kızıyor olumlu bulmuyor ama iyi ki ibrasızlık var yalanlara ve yalancılara 3 senelik görev süreci boyunca tahammül etmek zorunda kalmıyoruz. hukuki altyapısını değiştirip kararı mahkemeye taşımayı imkansız hale getirirsek çok daha iyi olacak. yöneticiler kafalarında demokles’in kılıcı ile yönetmeyi öğrenmeli. orası yalanları sıralayıp üç sene boyunca bahane üretme, yan gelip yatma yeri değil kimse kusura bakmasın. kendisini üç hayırla uğurluyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın