• 7
    bu sene oynanan iki maçta**tek farklı galibiyetlerle geçtiğimiz trabzonspor ile üçüncü maçımız. ilk yarıda oynanan maçı hatırlarsak, tam bir gol düellosu şeklinde geçmişti. sezon başındaki fırtına gibi estiğimiz, gelene 4 gidene 5 attığımız dönemin son maçı diyebiliriz. bu maçtan sonra fenerbahçe mağlubiyeti ve arka arkaya gelen kötü sonuçlar... ikinci maç ise ziraat türkiye kupası maçı idi. hani caner'in çılgın attığı ve trabzonspor sağ bekini felç ettiği maç.

    trabzsonspor son haftalarda pek keyif vermiyor. geçen hafta gençlerbirliği önünde*hakem desteği ile kazanmış olmasalar, ankaragücü gibi beraberliklerin takımı görüntüsünde. gol atmakta sıkıntı çektikleri aşikar. ellerindeki tek iş yapan adamı*fenerbahçe'ye verip, umut bulut'tan medet umuyorlar. gaziantepspor karşısında*da beraberliği son dakikada kurtardılar.

    ama bu demek değil ki kolay maç olacak. avrupa ligine katılmak için elinde ziraat türkiye kupası ihtimali var ama ligde de üst sıralarda kalıp işini garantilemek isteyecektir.

    her zamanki gibi maçın başında bulabileceğimiz bir gol bizi rahatlatacaktır. fenerbahçe karşısına daha rahat çıkmak için kazanmamız gereken bir maç. umarım bir kaza olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın