• 373
    ermeni çeteler tarafından anadolu'da halkın kıyıma uğrar, balkanlar ve kafkaslardan göç yolunda milyonlarca insanın hayatını kaybeder, suriye'de, filistin'de, ırak'ta, arabistan'da, yemen'de yani kısacası ümmeti korumak adına ümmet ve işbirlikçileri tarafından evlatların kıyıma uğrar, terör faaliyetleri neticesinde sivil veya güvenlik kuvveti olarak onbinlerce insanının hayatına son verilir.

    ancak gün sonunda gelinen noktada ermeni soykırımıyla suçlanan da sensin, 6-7 eylül olaylarından dolayı kötü olarak lanse edilen de sensin. sana karşı yapılanları unutuyorsun, o yüzden türkler çabuk unutur diyorlar. batı trakya'da türk ifadesi bile geçen tabelalar yasakken, türk kimliği yerine müslüman azınlık ifadesi yunanlar tarafından kullanılırken sen bunları dile getirmekten acizsin. üzerine de fener patrikhanesi, heybeliada ruhban okulu gibi meselerle gündemini meşgul ediyorsun. yunanlar ile aslında aramız çok iyi teranesiyle kendini avutuyorsun. açın bir yunan marşını dinleyin, sözlerini okuyun. ırkçılık neymiş, nasıl olurmuş görün.

    milyonlarca mülteciyi ülkende tutarak vatanını tampon bölgeye çeviriyorlar. yunan adalarına veya yunanistan'a botla gitmeye çalışan mültecilerin botları batırılıyor. italya'ya geçmeye çalışan yüzlerce mülteci hayatını kaybediyor. ancak bunu sorgulamak, hesap sormak yok. dedeağaç'ta abd üssü kuruluyor, duvarlar - teller çekiliyor, ege denizinde gemiler konuşlanıyor, olur da geçerlerse geri alacaksınız diye dayatılıyor. ama bu haksızlık denirse ırkçı olunuyor.

    ingiltere yasa tasarısı hazırlıyor, sonradan vatandaşlık verdiği kişileri gerektiğinde vatandaşlıktan çıkarabiliyor, yasa dışı gelen göçmenleri tutuklama kararı alıyor, ruanda'da bu tür göçmenleri bekletme kararı alıyor. ama bizler böyle bir önerge ile gelen olsa ırkçı, kafatasçı yaftasını yapıştırıyoruz.

    bu ülkede tek sorun dış mıhraklar değil. bu ülkenin içinde, karar verici veya gündem belirleyici noktalarda o kadar çok hain var ki düşman içeride olduğundan kapı da kilit tutmuyor.

    öyle bir coğrafyada yaşıyorsunuz ki vatanını, vatanında yaşayan insanların huzurunu, mutluluğunu, menfaatini önceliklendirmezseniz hayatta bırakmazlar.

    zaten ırkçılık olarak da yaftaladıkları şeyin karşılığı budur. vatanperverlik mi dersin, milliyetçilik mi dersin adını sen koy.
App Store'dan indirin Google Play'den alın