resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 2849
    burak elmastan daha fazla eleştiri alması, her gün başlığına türlü türlü hakaretler edilmesi inanılmaz bir durum. adam yetersiz bir teknik direktör ve gidecek bu kadar basit. hele bazı isimler tarafından her gün adamın neredeyse anasına sövecek kıvamında yorumlar yapılıyor. galatasaray'ı yıkılması için dışardan gönderilmiş bir ajan gibi algılanıyor.

    burak elmas'a bu dozda eleştiriler yapılmıyor. peki neden? sırf fatih hocadan sonra geldi diye.. sneijder sonrası belhanda durumu gibi... evet torrent inanılmaz yetersiz bir hoca, belhanda'da asla bir sneijder değildi ve asla olamayacaktı ama bu adamlara bu nefret söylemleri nedir? hiç kimse torrent destekçisi değildi, adama sabredildi zaten sezon fatih hoca gönderilmeden bitmişti. en son tff halı saha takımı denizlispor'dan 4 gol yediğimizde bitmişti. torrent geldi insanlar dur bakalım göstersin kendini dedi bir umutla ama olmadı ve adam gidecek. çok basit adamın anasına sövmeye gerek yok.

    yeni gelecek yönetim işin ehli teknik ekibi bulacak, başarılı olmak istiyorsa onu araştıracak tıpkı bilim insanları gibi, hayatını bu işe adayacak ve o uygun teknik kadroyu bulacak yoksa bu döngüden şuan ki grupla çıkamayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın