resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:62
Uyruk:İspanya
  • 2832
    eleştirildiği kadar başarısız olmayan hocamız.

    galatasaray’ın başında kalacak kadar başarılı mıdır, bence değildir.

    ancak bu kadar eleştiriyi hak edecek ne yaptı, anlamak mümkün değil.

    kulübe zorla arda turan‘ı getirip, kulübün parasını çarçur mu etti? hayır.
    külübe 8 milyon € vererek aldığı luyindama‘yı taktiğinin ana problemi haline getirip, bedelsiz uzaklaşmasını mı sağladı? hayır.
    yardımcılarını eskiden çalıştığı, kendisine ağam paşam çeken futbolculardan mı seçti? hayır.

    şimdi burada fatih terim eleştirisi yaptığım için onun düşmanı olduğumu düşünmeyin lütfen. bence de kovulmamalıydım. sezonu bitirmeliydi fakat…

    hocamdır ancak yöntemleri eskimiştir. becerememiştir. gitmiştir. tam 3 sezon kulübün başında kalmış ve oyunu bir adım ileri gitmek şöyle dursun 2 ileri bir geri adımlarla ilerletmiştir.

    torrent’e yarım yamalak hedefi olan, çok kötü bir forma sahip, takım mühendisliği bozuk bir takımı gel al diyorsun, iş teklif ediyorsun. adam ne batırıyor ne çıkarıyor. neticede aynı performansı sergiliyor. ancak yalnızca 6 ay bile sürmeyen sürede. zira adam devre arası bile yapmadı!

    1 mayıs 2022 galatasaray sivasspor maçı sonrasında torrent’in açıklamalarını dinleyin. adam diyor ki sportif direktör ile beraber sözleşmesi sene sonunda bitecek futbolcuları belirledik ancak hamle yapmak için muhattap yok şu anda. daha 6 ay önce belli vaadlerle kendisini getirdiler, planlamalar yaptılar. sonrasında sırt üstü bırakıp gittiler. tıpkı fatih terim’e yaptıkları gibi.

    bu kadar büyük eleştiri alması taraftarın çaresizliğidir. bu sezon bu kulüpte eleştirilecek 1 kişi vardır. o da burak elmas‘tır. dolayısıyla torrent’i kovmak kendisine düşmez. her kararı kulübe zarardır. artık bırakıp gitmesi ve yeni kararları yeni yönetime bırakması gerekir.

    bu sebeplerden dolayı hocanın kovulmasının herhangi bir derde deva olmayacağı aşikarken mantıksız olduğunu savunuyorum. hakkında yapılan eleştirileri abartılı buluyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın