resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:62
Uyruk:İspanya
  • 2829
    nuri şahin ve ismail kartal'ın çalıştırdığı takımlara verdiği katkıları gördükten sonra torrent başarısız bulduğum bir teknik direktördür, net şekilde ifade edebilirim bunu.

    mevcut şartlarda başarılı olmasını da beklemiyordum zaten, sezonu üst sıralarda bitirmesi ya da avrupa kupalarına katılma hakkı kazanması gibi başarı kriterlerim yoktu kendisine dair, sadece izlemesi işkence olan bir oyun değil biraz göze güzel gelen bir oyun beklerdim torrent'ten.

    son basın toplantısının ardından yine topla tüfekle saldırılıyor adama. batıya açılan penceremiz galatasaray'ın bile ne kadar acınılacak bir halde olduğunu çıkmış delikanlı gibi söylemiş adam, ben kendisini bu cesareti için tebrik ediyorum. elbette çıkıp teker teker her sorunu açıklama şansı yoktu ancak bir aydır ne yapması gerektiğini bilmeyen bir sportif direktörden bahsetti, sözleşmesi biten kadro planlamasına uygun oyuncuları mevcut şartlar nedeniyle elinden kaçırdığından bahsetti. profesyonel iş yaşantısından biliyorum, bir sürü sorumluluk yüklerler ama hiç bir yetki vermezler insana, bizde böyledir. uzatmak istemiyorum, torrent'i anlayabiliyorum ben, bizde başarılı olma imkanı malesef yok bunu kendisi de biliyor. ancak günah keçisi gibi önüme atılmasını da reddediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın