resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3087
    neden hep küçük düşünüyoruz sorusunu sormama sebep olmuş yerli ribery, henüz atanamayanı.

    günün yorgunluğu, çocuk uyumuş, rome 2 tw açıp ufaktan kafa dağıtmadan önce hakkında yazılan rakamları - 15 milyon falan - görünce oyun bekleyebilir dedim biraz daha.

    nasılki nontvspor'un aleyhimizdeki yayın politikası taraftarlarımız tarafından yıllar yıllar sonra anlaşıldı - ki o dönem güntekin, demirkol falan bunların gerçek yüzü bu değil desen de toz kondurulmuyor hatırlayın. halbuki adlarını hatırlayamadığım kasket şapkalı adam ve bir hanımefendinin sunduğu, taraftarın da basamaklarda konuk olduğu o son derece masum (!) programda dahi sarı lacivertli arkadaşlar ön plana çıkarılıyordu, ya sayıca fazlalık olarak ya da çıkıp çatır çatır konuşabilen kişilerin seçilimi açısından. benim hissettiğim buydu. hakemin ince ince doğraması misali anlamayan çoktu ama. çok uzattık ara sözü * - bugün de medyada mevzu bahis senin oyuncunun transferi ise 10-15 milyonları normalleştirme, sana işleyip kabul ettirme ve kendilerince tavan fiyat belirleme durumu var gelme oyuna. oyuncu satışı bizi aşar ben ne alaka deme algı herşeydir ; yazılı ve görsel basın, bilhassa da sosyal medya kitlelere ulaşarak bu algının oluşmasında ve yönlendirilmesinde başlıca etkendir. birşeyi 40 kez dersen inanırsın misali her gün değer düşürme üzerine yayın yapılırsa 10 verene çoktan sarmış olursun keremi anlamazsın, hatta fırsat kaçmasın diye yönetime baskı da oluşturursun.

    o yüzden min. 25 milyon güzel kardeşim. sen de beni hatalı bul 30 de. diğeriyse bulunmaz hint kumaşı desin 40 çeksin. mevcut transfer piyasası için bu rakamlar hiçbirşey bak elin oğlu çöpünü bile geri dönüşümdeki katkısı üzerinden pazarlamaya çalışıyor sen de 10 15 e eyv çekiyorsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın