resim
Alexander Sørloth
Takım:Villarreal
Mevki:Santrfor
Yaş:28
Boy:1.95
Uyruk:Norveç
  • 522
    sabah gazetesinden ogün şahinoğlu'nun haberine göre beşiktaş'ın 6 milyon € + %50 bonservis bedeli ile teklif yaptığı futbolcu. haberde beşiktaş'ın bedeli 7 milyon + %50'ye yükseltebilecekleri ayrıyeten liepzig'in soceidad'ın sonraki bedelden pay olmaksızın 8 milyonluk teklifini reddettiği yazıyor. haberin en can alıcı noktası bana göre soceidad'ın 15 milyon €'luk opsiyonu kullanmayacak olması.

    --- alıntı ---

    kartal, önümüzdeki haftadan itibaren leipzig'le de masaya oturacak ve sörloth'a karşılık, 6 milyon euro bonservis ve sonraki satıştan yüzde 50 pay önerecek. alman ekibinin vereceği cevaba göre siyahbeyazlılar, rakamı revize edecek. ancak başkan ahmet nur çebi ve ekibi 7 milyon euro'nun üzerine çıkmayı düşünmüyor. leipzig, real sociedad'ın sonraki satıştan pay olmadan önerdiği 8 milyon euro'yu geri çevirmişti.

    --- alıntı ---

    nelsson'un 20 milyon üzeri bir satışı olursa parayı basıp almak lazım. lamı cimi yok gerçekten. ligdeki orta sahaların içinden geçeceği belli olan gedson'u kaptırdığımız gibi ligdeki savunmaların içinden geçeceği belli olan sörloth'u da kaptırırsak hepimize şimdiden geçmiş olsun derim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın