resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3083
    mevcut yabancı kuralı gereği satmamız için kulübün yakın dönem borç ödeme miktarının hatırı sayılır kısmına yakın seviyede teklif gelmesi gereken türk oyuncumuz. 28 şubat 2022 itibari ile açıklanan yakın dönem borcumuz günümüz kuruyla 79 milyon € civarı bu arada. yani kerem için en az 30-35 verilmesi gerekli ki elimiz rahatlasın. bu kural varken kerem'in satışı direkt olarak yarışmacı kulüp kimliğimizi zedeler.

    bana abartma diyenler olacaktır. kendilerine rusya ligi örneğini vermek istiyorum. rus oyuncuları artık avrupa'da göremiyoruz. sebebi rusya'daki yabancı sınırıdır. bir rus oyuncunun değeri 10-15 milyon € bile olsa kulübü 30'dan açıyor kapıyı çünkü yarışmacı kimliklerini kaybetmek istemiyorlar.

    kerem kendini kantıladı. kerem avrupa'da tur alan bir oyuncu; gruptan çıkaran bir oyuncu; büyük takımlara tehdit oluşturan bir oyuncu. 15-20 milyon'luk teklifler mevcut kural varken kabul edilecek miktarlar değil. yakın dönem borcunun yarısını versinler bakalım.

    aynı şeyleri yabancı oyuncular için yazmam mesela. marcao ve nelsson için 15 üstü, cicaldau ve mohamed için 8 üstü gelen her teklifi kabul ederim. ama mesela yunus için 15 milyon €, emre akbaba, taylan ve berkan için 10 milyon €'nun altını düşünmem. bu oyuncular 10 milyon € edecek oyuncu değiller belki ama kalbur üstü her türk oyuncu yarışmada bizi bir seviye öne geçiriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın