resim
Patrick John Miguel van Aanholt
Takım:-
Mevki:Sol Bek
Yaş:34
Boy:1.76
Uyruk:Hollanda
  • 1068
    galatasaray’da bu sezon açık ara en fazla hakkı yenen futbolcu.

    bazı lyon taraftarları kerem ve mohamed ile alakalı çıkan transfer haberlerinin altına van aanholt’u alalım diyorlar. yaşına rağmen teklifler almaya devam ediyor. yaşı dediysem de 31 yaşında, yaş küçültme falan da yok yani. atletik anlamda galatasaray furbol takımında marcao dışında kendisiyle teke tek atabilecek futbolcu yok. cevap veremezler yani pva’ya. sakatlık öncesi boey’i sayardım ama sakatlık sonrası onda da biraz hantallaşma emareleri var. atletik açıdan lige de kusura bakmayın ama galatasaray’a da fazla gelir.

    atletizmi geçelim, top tekniği ön alanda oynayan oyuncularımızın hepsinden iyi. temposu gayet iyi. kerem yerine daha pasör bir kanatla oynasa (kerem’i eleştirmiyorum burada) ve forvette daha bitirici isimler yer alsa şu an 10+ asisti vardı. zorlasa 15’i bile bulurdu. abarttığımı sanmıyorum.

    defansta sıkıntılı alanını boşaltıyor deniyor, bu alan boşaltma meselesi külliyen yalan/yanlış, fatih terim de torrent de pva’dan oyun kurulumu için merkeze gelmesini istiyor. bunu zaten maçı statta izleyince bariz anlıyorsunuz. adam kabahati olmayan bir şey için suçlanıyordu. defansı iyi mi, iyi değil evet ama süper lig’de kimin defansı iyi? rosier’in iyi mi mesela?

    pva’yı 1-2 milyon euro için satarsak yerine ondan iyisini bulamayacağımızı adım gibi biliyorum. umarım satılmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın