resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3076
    cıes adlı futbol araştırma kurumu tarafından süper ligin en değerli oyuncusu olarak 20 milyon euro değer biçilmiş oyuncumuz. ilgili twiti de şöyle iliştireyim: https://twitter.com/...us68G5LZ5OX2STuXWKmw

    kerem hakkında düşüncem kesinlikle değeri bu kadar tavan yapmışken satılması yönünde. özellikle bu sene yaptığı pr, galatasaray resmi hesabı tarafından barcelona'ya cevap olarak videosunun paylaşılması, avrupa maçlarındaki performansı ve attığı güzel gollerle piyasa değerinde, en azından bizdeyken tavanını gördüğünü düşünüyorum. doğru şekilde satışı yapılıp kulübün iyi bir gelir elde etmesi gerekiyor kendisinden.

    giderse üzülür müyüz, yeri dolar mı gibi konulara gelene kadar zaten çok büyük dertleri var kulübümüzün. kerem en başından beri kendi nezdimde aidiyet hissetmediğim bir futbolcu. kendisi çok profesyonel şekilde yaklaşıyor, biz de bu şekilde yaklaşıp doğru zamanda doğru şekilde pazarlamalıyız. kendi adına çok başarılı bir sezon geçirse de güçlü bir galatasarayda bu kadar öne çıkamayacağını düşünüyorum. belki bu düşüncem çoğu kişiye göre yanlış olsa da, galatasaray tarihinin en kötü sezonunu geçirmesi kendisinin parlamasını sağlamıştır, bu sebeple de uzatmadan satılması gerekmektedir.

    aidiyet konusuna geldiğimizde de, her söyleminde, saha içi saha dışı her tavrında ben galatasarayı basamak olarak gördüğünü görebiliyorum. bu kötü bir şey değil, bir futbolcunun böyle düşünmeye sonuna kadar hakkı var. ama netice olarak bir sene daha bizde kalması veya bir şekilde satılamaması durumunda duruma kesinlikle karamsar bakıyorum. yolu açık olsun, dilerim kendi için de bizim için de güzel bir anlaşmayla hedefi olan avrupaya transferini yapacaktır. galatasaray ise yunus gibi galatasaray hayali kuran, galatasarayda başarılı olmak isteyen kendi özkaynaklarından evlatları ile yoluna devam etmelidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın