• 18
    bu mazereti bir nebze anlayabilirim ama geldiğinden beridir oynatmak istediğin futbol, gönderilen teknik adamın oynattığı futbolun 2 gömlek altıysa, bunun mazereti olamaz.

    “ben 3-5-2 oynatıyorum, elimdeki kadro buna uygun değil” desen anlarım çünkü oyunu sistemler belirler ama senin oynattığın oyun stilinin ne gibi bir farkı var terim’in oynattığı oyundan, ya biri bana anlatsın allah aşkına.

    hadi dizilişi geçtim, ne verdin bu takıma bunca zaman diye soruyorum, gerçekten soruyorum. sosyal medyada kondisyon diye şeyler söylendi de ne alaka aq cidden. yahu terim zamanında takım 3 kulvarda oynuyordu. barca eşleşmesinden sonra haftada tek maç oynamaya başladı takım. bunun etkisi var sadece. devre arasında öyle devasa kondisyon yükleyemezsin takıma zaten. sahi ya ne kattın bu takıma bunca zaman?

    altyapıdan bir tane genci oynatmamışsın, yahu çocuk kötü oynar, bi daha oynatmazsın olur biter. yemin ederim maça gelen taraftar gram tepki göstermez çocuğa. bi kere yahu, bi kere dene. şu şartların 10’da 1’ini vermeyip takımın başına getirilen hagi, şampiyonluğu verdiğimiz gençlerbirliği maçında cafercan’ı oyuna aldı yahu. şu an gazozuna oynuyoruz maçları resmen ama bakıyoruz, ilerde babel, savunmada semih falan oynuyor. yahu altyapıdaki oyuncular kötü olabilir ki bana göre de kötüler ama bir şey yap anasını satayım. tek bir şey. yok abi. ben görmüyorum farklı bir şey. gören bilen varsa bana anlatsın.

    arkasından salladığın kulübün en büyük efsanesinin arkasına saklanırken iyiydi ama…
App Store'dan indirin Google Play'den alın