• 14
    sezon ortasında getirilen genellikle yabancı teknik adamların işler iyi gitmeyince başvurduğu söylem. özellikle hocamız torrent'in geçen hafta valerien ismael'in söylediğini gördük. önermede bir yanlışlık yok fakat söyleyenden önce sorgulanması gereken futbol aklıdır. sezon ortasında teknik direktör getiriyorsan görüşmede beklentilerini belirtirsin, eldeki malzemeye göre yemek istersin. görüşeceğin teknik adamın raporuna göre adaylar arasından seçim yaparsın.
    her teknik direktör oynattığı oyun için belli gereksinimler duyar, bu mevcut kadroda beklentilerini karşılamıyor olabilir ama eldeki malzemeyle iyi iş çıkarmak zorunda çünkü kadroyu kabul ederek gelir.
    futbolun tek doğrusu da yoktur, devre arası takım alıp çok iyi işler çıkaran veya tam tersi performans gösteren teknik adamların bu yarım sezonluk performansıyla iyi veya kötü hoca yargısı yapmak yanıltıcı olabiliyor. ismail kartal fenerbahçe ile 2.40 puan ortalaması yakaladı gönderilirse bu seviyede tekrar çalışacağı şüpheli. bıraktığı konyaspor ile ilhan palut'un konyaspor'u arasında dağlar kadar fark var, fenerbahçe'de iyi bir ortamda doğru zamanda geldi iyi iş çıkardı.
    bugün söylemek daha kolay olabilir ama bu sezon galatasaray'ın yapması gereken yerli bir antrenörle dönemi geçirip devre arasında kaliteyi yukarıya çekebilecek hazır 2-3 oyuncu transferiydi. yönetimin yaptığı tercihler hep kötü sonuç verdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın