resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3071
    kızarlar da sakatlarlar korkusunu dile getirdiği noktada aklıma müjdat karagöz'ü getirmiştir. tarık daşgün, bir röportajında bu çocuğun antrenmanda jay jay okocha'ya bacak arası atmasının ardından kasıtlı olarak ayağının kırıldığını dile getirmişti. sonrasında da çocuğun futbol hayatı bitmiş.

    ülkenin dört bir yanına sirayet etmiş adamcılık, hizipçilik, mikro ve makro gruplaşmanın bir diğer yansıması da futbol dünyasında. belki de bulunduğunuz ortama göre, çevrenizdeki insanlara göre kariyeriniz şekilleniyor.

    arda turan da ilk parladığı dönemde topla çok oynadığı için takımdaki abileri tarafından uyarılmış; ancak hakan şükür'e bile benim oyun yapım bu diyebilmişti. o dönemde orhan ak gibi takım içindeki bir büyüğünün saha içi, saha dışında desteğini alabilmişti.

    19 yaşımda futbolu bırakmak istedim dedi kerem. kim bilir nice yıldız adayları bu tür sebepler yüzünden kaybolup gitti. düzelir mi derseniz hiç sanmam. sinan engin, yemeğe indiğimizde fatih terim karşısında eşofman fermuarı açık duramazdık der. ibrahim toraman yemeğe terlikle indi diye ibrahim üzülmez üzerine yürür. bir ton abuk sabuk örnek var geçmişten günümüze.

    dahası da bilmediğimiz çok daha kötü hadiseler gün yüzüne çıkmıyor. hatırlarsanız fatih terim bir dönem taciz konularına değinmişti. altyapıdaki genç oyunculara yönelik bu tür olayları gündeme getirmeye çalışmıştı; ancak dosya açılmadan kapandı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın