• 9
    artık ülkemizde futbolda şampiyonların bazı hakemlerce belirlendiği, hatta tayin edildiği aynı zamanda bana göre siyasetin bu kadar futbol içinde olması, ligimizde ki maçların kalitesizlikten dolayı seyirinin düşüklüğü beni de bu sebebe iten rollerden biridir. eskiden olsa canım gaaasarayımın hazırlık maçı bile olsa izler ve bundan çok keyif alırdım. şimdi acaba hangi maçta bizi hakem doğrayacak? veya saçma sapan bir hata yapacak diye bekler olduk. ya abi biz bir kişi yüzünden seçim yapamaz olduk.

    yönetimlerin kabul etmeselerde koltuk hırsları, insanları birleştirici yerine ayrıştırıcı konuşup, sosyal medya hesaplarından paylaşım yapmaları, ama ileri geldiğinde ebedi dostuz diyip, en ufak bir transferde bile sözünden caymaları falan insanın midesini bulandırıyor. bizde maalesef bu gibi kendini geliştirmemiş insanlara yine maalesef ki çanak tutuyor taraftar olarak birbirimizi yiyoruz. alt tarafı futbol ya.

    sözüm ona süper ligimiz var ya hani yayıncı kuruluş bile bulamadığımız, federasyon başkanının sezon bitmeden istifa ettiği, sırf bir hakem maç yönetibilsin diye hakem yaşının 1 yaş yükseltip sonra elit hakem klasmanında olan yanlış bilmiyorsam 14 hakemin bir daha görev almaması, ya da son haftalarda acaba aldı mı lan görev dedirtmesi?

    kanka biz ayvayı yemişiz.
    ne sporu ya? onun en iyisini yabancılar yapıyor...
App Store'dan indirin Google Play'den alın