• 12
    bir yönüyle çok yakın bir yönüyle çok uzak olan hedef.

    elimizdeki kadroya çok değil 4 sağlam takviye yaparsak ligin en güçlü kadrosuna sahip oluyoruz. zaten kaleci rotasyonumuz ligin en iyisi, savunma rotasyonumuz ligin açık ara en iyisi. çok iyi birer sağ ve sol kanada da sahibiz. orta sahaya çok iyi 2 takviye, belki kanat rotasyonuna bir ekleme ve dominant bir forvet takviyesiyle kadro problemimiz kalmıyor. ocak 2022 öncesi konuşulan gedson-elneny-solbakken 3'lüsü tam olarak bu amaca hizmet ediyordu aslında. yine benzeri katkıları verebilecek oyuncular bulmak o kadar zor değil.

    bu kadroyu iyi bir teknik direktöre emanet edersek ve sahada adil bir hakem yönetimi olursa şampiyonluğun açık ara en büyük favorisi biz oluruz.

    lakin işler bence bu şekilde gelişmeyecek. karamsar olmak istemem ama 2022-2023 yaz transfer dönemi muhtemelen çok kötü geçirilecek, takımın başına iyi bir teknik direktör getirilmeyecek ve buna rağmen yarışta olursak sezon içinde bir noktada hakem dayağı yiye yiye yarıştan koparılacağız. kısacası süper lig 2016-2017 sezonu'nda 2. yarının başında, süper lig 2018-2019 sezonu'nda ilk yarının ortası ve sonlarında, süper lig 2020-2021 sezonu'nun tamamında ve süper lig 2021-2022 sezonu'nda ilk yarının ortası ve sonlarında yapılanların aynısı yapılacak.

    umarım son paragraftaki felaket senaryoları yaşanmaz ancak ülkenin en büyüğü olduğunu iddia eden ancak bu büyüklüğünün saha dışındaki yansımasını 80'li yılların ortasından 2000'li yılların başına kadar olan süreç hariç 117 yıldır hiç göremediğimiz, bazı kişilerden bağımsız bir futbol aklına sahip olduğuna yine aynı dönem hariç neredeyse hiç tanık olmadığımız galatasaray camiası'nı düşününce aklıma başka bir olası senaryo gelmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın