resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3321
    istifa edip bir an önce galatasaray'ın önünü açması gerekirken saçma sapan bahaneler üretmeye devam ediyor. perde arkasında bilmediğimiz bir durum olduğu kesin. kişisel hesaplaşma yaşadığı ya da aday olmasını istemediği kimseler varsa ya da bu mesele tamamen başka bir durum da olabilir her ne ise derdini galatasaray'a zarar vermeden camia dışında halletmelidir.

    yapması gereken bir an önce istifa etmek. yönetmeyi beceremediği gibi gitmeyi de beceremiyor. gün geçtikçe saygınlığını kaybediyor. alemi kör herkesi zannetmesi trajikomik bir hal almaya başladı. dursun özbek'ten bile beter anılmak için elinden geleni yapıyor.

    bir lafım da sözlüğe. ben bu kadar kötü yönetip galatasaray sözlük platformunda bu kadar az eleştirilen başka birisini görmedim. kendisinden kat be kat iyi başkan olan rahmetli mustafa cengiz bile zamanında çok sert eleştirildi.

    sadece fatih terim'i kovdu diye mi bilmiyorum ama şu ortamda hem kendisine hem de torrent'e anlamsız bir sabır var. ama neyse ki ne diğer sosyal medya mecraları ne de tribünler böyle değil. herkes her şeyin farkında.

    taraftarın iyice sabrını taşımadan istifa etmesi herkesin hayrına olacak. neyin inadında anlamıyorum. umarım yarın gerekli sayıda imza toplanır da bir an evvel gider.
App Store'dan indirin Google Play'den alın