resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3320
    mali yönden ibra edilen bir yönetim hangi parametrelerle idari olarak ibra edilmez mantığım almıyor. kardeşim olay zaten para. bir yönetimin parayı kullanma sürecini onaylıyorsan adamlar idarede de başarılı demektir zaten.

    dolayısıyla bir yönetim borcu %50 azaltsa bile gözünün üstünde kaşın var denilerek idari yönden ibra edilemez gibi bir saçmalık söz konusu ki tc anayasası da bu garabeti kabul etmiyor. anayasada kabul görmeyen bir olayın koskoca galatasaray tüzüğünde bulunması da bünyesinde ülkenin sayılı hukuk fakültesini de barındıran camiaya yakışmamaktadır.

    burak elmas transferdeki tüm yetkiyi fatih terim'e verdiğinde kimse olur mu öyle şey demedi. onca harcamanın ardından gelen büyük başarısızlıkta da payı fatih terim'in payından kat kat küçüktür. tff'ye nüfuz etme yeteneği zaten en başından belliydi. bunu ben bile seçime neredeyse 1 yıl kaladan beri biliyordum. genel kurul üyeleri de bir zahmet biliyor olsun. bunu bilerek de burak elmas'ı başkan seçtiler. bütün bunları bildikleri halde, neden galatasaray'ın haklarını savunamıyorsun demek de başka garabet. adamın galatasaray'ı savunmayacağı da en başından belliydi. 4 aday içinde en potansiyelli olarak kendisi görüldü ve seçildi.( bence yiğit şardan olmalıydı)

    burak elmas netice itibariyle kendisinden ne bekleniyorsa birebir karşılığını vermiştir. fiyaskoları vardır ki aslında beklenmesi gereken sürpriz olmayan noktalar bunlar. özel şirkette ceo olan adam bilmem kaç milyar dolarlık serveti olan tff başkanına zaten racon macon kesemezdi.

    tek problem bence ışıtan gün denen kişinin biletini kesmemesi oldu. onu zamanında yollayabilseydi bence kendisinden nasıl bir başkanlık bekleniyorsa neredeyse %100 oranında öyle bir başkanlık yapıyordu. bu anlamda gayet başarılı bile diyebiliriz burak elmas için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın