• 89
    48 saatten az bir süre kalan galatasaray için çok çok önemli olan genel kurul. tatil dönemine denk geldiği için katılımın düşük olması bekleniyordu, ancak mali genel kurul sonrası yaşanılan mahkeme süreçleri görebildiğim kadarıyla hazirunu etkilemiş. bir çok üye cuma gününden tatile çıkmak yerine cumartesi gününü bekleyip, oyunu kullanıp öyle çıkacak.

    favori eşref bey gibi gözüküyor, 1500 civarlarında bir kemik oyu var, zorlasanız 1800 olur belki, üstüne çıkmaz. 3000 ve üzeri katılımda ben sayın metin öztürk'ün kazanacağını düşünüyorum. 3500 civarlarında bir katılım olacak gibi görünüyor. iki aday arasında çok oy farkı olmaz, muhtemelen 200 oy civarı farkla metin bey kazanır gibi geliyor. evet eşref bey'e gidecek blok oylar var, ancak metin bey camianın farklı fraksiyonlarına hitap ediyor, mektepliden de oy alacak, alaylıdan da alacak, sadece ankara tayfasından rahatlıkla 200-300 blok oy kendisine gidecek, eski sporculardan da çok fazla oy alacaktır. eşref bey daha sakin görünüyor ancak hazirun kendisinin kısa vadede kulübe hiç bir şekilde para sokamayacağını düşünüyor, söylemleri de bunu belli ediyor. metin bey ise galatasaray'ın kısa dönemde ihtiyacı olan parayı kulübe sokacak imkanı var, kendisini ve ekibini tanıyanlar bunu daha iyi bilecektir. evet bankalar birliği anlaşması var, para sokmak imkansız gibi ama rakiplerimizin hepsi yapıyor, bir yolunu bulacaklardır. bildiğim kadarıyla yazın yapılacak bankalar birliği ödemesi için sayın eşref hamamcıoğlu'nun planı ödemeyi erteletmek, başka bir planları var mı bilmiyorum.

    hiç bir adayı desteklemiyorum. zaten oy hakkım yok, desteklememin pek bir anlamı da yok. önceki seçimden de ağzımız yandı. ancak üye olsam ve oy hakkım olsa muhtemelen ehven-i şer olarak gördüğüm metin bey'e oy verirdim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın