• 86
    sonucunun galatasaray adına hayırlı olmasını istediğim seçim. dursun özbek zamanı mustafa cengiz’i istemiştim son olarak 2017’de. burada da deli gibi rahmetli başkanımızın sevdasından değil, dursun özbek isminden kurtulmak adına desteklemiştim sayın cengiz’i.

    yönetimler, başkanlar hep gelip geçici. hepsinin temel amacı reklamlarını yapmak, egolarını tatmin etmek ve kişisel olarak başkan olmadan önceki dönemlerinin maddi ve manevi olarak üzerine çıkmak. dolayısıyla bir taraf olmanın manası yok. gelene hayırlı olur inşallah. belki de fatih terim sebebiyle biz hiç başkan tarafından yönetilen bir camia olmadık, antrenörünün peşinden giden bir camia olduk.

    yeni sezonda da, 2022-23 sezonu, işler bir adet rüzgara ve iç sahada gelecek derbi galibiyetlerine bakar. bir bakmışsınız seçilen başkan sosyal medya gazını almış, uçuyor kaçıyor takımla beraber.

    ben bir taraftar olarak futbol takımı hakkında ve futbol takımının saha içerisinde yaşayacakları hakkında yorum belirtebilirim. tek isteğim seçilen adayın okan buruk’la beraber bu işe girişmesi ve takımın kalitesini bir şekilde yükseltmesi olabilir. kalite olarak rakiplerimizin altındayız. ortasahası olmayan bir takıma sahibiz. ortasaha sorununu çözmeden bu yolun sonunda gülemeyiz. yaratan ve kesen oyuncu profillerine uygun isimlerle bir şekilde anlaşmalı yönetimler. fakir edebiyatı duymak istemiyorum. oyuncular profesyonel, parayı seçerler. gerekirse fazla para verecekler ama bu takıma işi bilen ortasahalar katacaklar. bir taraftar olarak berkan-taylan-cicaldau yada bu seviyede bir ortasaha görmek istemiyorum ben. euro’dan falan bağımsız burası galatasaray. dönem dönem fener domine eder, bjk eder, biz ederiz ama bu takımı örnek verecek olursam hatay’ın ortasahası domine edemez, etmemeli yani. fb ve bjk deplasmanları dışındaki maçlarda oyunu domine eden taraf galatasaray olmalı, bunun ekonomiyle falan alakası yok. diğer takımların bütçeleri belli çünkü.

    çok karamsar değilim son olarak onu belirtiyim. ancak 2022-23 sezonu başlangıcını sert yapmak zorundayız. dosta güven düşmana korku parolasıyla başlangıç uzun vadede sadece ligde yarışan galatasaray için değerli olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın