• 83
    ehven-i şeri bile seçemediğim genel kurul.

    eşref hamamcıoğlu. önde olmanın avantajıyla sakin davranıyor, daha önce ortaya çıkan egosunu gizleyebiliyor. camiayı bütünleştirici konuşmalar yapıyor. futbol aklı olan cenk ergün, levent nazifoğlu’na göre daha güvenilir.

    ama maddi olarak hiçbir şey ortaya koymuyor. gelip para koymasını geçtim, ortada plan-proje de yok. açıklamalarından anladığım taşınmazları ve para eden futbolcuları üç otuz paraya satıp çarkı çevirmeye çalışacak. günü kurtarması bile meçhulken geleceği de karartacak.

    metin öztürk. en çok ihtiyaç duyduğumuz şeye, sıcak paraya sahip. hem taşınmazları hem de topçuları kolayca elden çıkarmaz.

    ama bu kadar kötü seçim stratejisi yürütülmez. konuştukça oy kaybeden başkan adayı olur mu? teknik direktör açıklamaları, levent nazifoğlu’nh ön plana çıkarma vs. onunla da gelecek bakiyelerimiz sabit kalacak belki ama günümüzü kaybedeceğiz.

    ah burak elmas ah. ışıtan’ı gönderip, hocayla sezon sonuna kadar devam etseydin şunların hiçbiri olmayacaktı. campos falan heyecanlanıyordu taraftar şimdi
App Store'dan indirin Google Play'den alın