resim
Haris Hajradinović
Takım:Kasımpaşa
Mevki:On Numara
Yaş:30
Boy:1.78
Uyruk:Bosna-Hersek
  • 22
    kasımpaşa’nın 2019 yılında 2.5 milyon euroya hırvatistan ligi’nden transfer ettiği boşnak orta saha.

    tabii ki başlığa yazma sebebim hajradinovic değil. şimdi kasımpaşa hajradinovic’i 25 yaşında dengeli bir fiyata transfer etmiş. üç yıldır da verim alıyor.

    gelelim bize. 24 yaşında (hajradinovic’in paşa’ya geldiği yaştan 1 yaş ufak) rumen ligi’nden cicaldau’ya euro kurunun jüpitere ulaştığı zamanda 6.5 milyon euro verdik. peki cicaldau hajradinovic’ten daha mı iyi futbolcu? işin ofansif kısmını konuşursak bu soruya hajradinovic dememek için cicaldau’nun amcasının oğlu olmanız lazım. işin defansif kısmında da kafa kafaya olduklarını düşünüyorum ki cicaldau bir tık iyiyse bile arada 4.5 milyon euroluk bir bedel var.

    şimdi sormak lazım galatasaray’ın über zeki planlamacılarına. serkan rençber’in ciner’lerin 2.5 liralık üründen aldığı verime 6.5 lira harcayıp ulaşamamak hiç mi üzmüyor sizi? insanları scout transferi diye gazlayanlar, siz falcao mu istiyorsunuz, nzonzi’yi mi getirelim diye kaçak dövüşenler… ne desem bilemiyorum. para galatasaray’ın parası. yazık oluyor.

    edit: yazmayı unuttuğum için ekleyeyim, kötü futbolcu değil ama galatasaray’a hajradinovic falan istemem. galatasaray orta sahasına gönül rahatlığıyla formayı vereceğimiz isimler şart artık. o bölgede mümkünse kumar oynamayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın