resim
Valérien Alexandre Ismaël
Görev:Teknik Direktör
Takım:Watford
Yaş:49
Uyruk:Fransa
  • 52
    sig dusuncelere birkac gunlugune kalkan olacak teknik direktor. oncelikle burada bir vurgu yapalim; “teknik direktor”. kariyerini buna gore sekillendirmis, aldigi ucreti bilmemekle beraber taraftari icinde herhangi bir infial yaratmadigina gore bu kisim da tamam. gorev tanimini uygun ucretle (en azindan fahis degil diyelim) dolduran, kirkli yaslarinda kendini ispatlama caginda bir profil. bizim secimimizle hem fikren hem de parasal f/p orani anlaminda taban tabana zit yani.

    bir baska vurguyu da, ismail kartal kadar ‘bile’, sami ugurlu kadar ‘bile’, valerien ismael kadar ‘bile’, hikmet karaman kadar ‘bile’ takimina pozitif etki edememis yardimci antrenorumuz icin yapalim. boylesine bir etki beklenildigi icin zaten ocak 2022’de kendisi goreve getirildi. yoksa beklenecek olsa tarihimizin en iyi avrupa performanslarindan biri hazirda bekliyordu, sabredilebilirdi terim’e en azindan mart’a kadar. o yuzden yapilan pozitif etki elestirilerinde gram fazlalik yok.

    ayrica bizzat yaptigim ve her turlu sosyal mecrada okudugum elestirilerin hicbirinde ismail kartal, hatta yilmaz vural vb profilindeki benzetmelerin bir kelimelik bile guzellemesi yoktu. zaten ovulse yapilan elestirinin mantigiyla ters dusecek. bu isimler yetersiz goruldugu icin zaten yardimci antrenorumuzle kiyaslamaya gidiliyor. boyle tane tane yazmak gerekiyormus ki gunu gelip ismail kartal da mac kaybettiginde ismi taraftarin onune ferguson’mus, klopp’mus, pep’mis, pep’in yardimcisiymis* gibi atilmasin.

    neyse, sig dusuncelerin bu haftaki kalkani demistik. bugun mac kaybettigi icin en kotu teknik direktorse, demek ki gecen haftalardaki performansi mukemmel bir teknik direktor oldugunu gosteriyormus. hayir okudugum cumlelerde boyle bir iddia net olarak yoktu ama bugunun penceresinden bakinca oyleymis.

    siglik cok guzel de, biz yine de gelmeyelim.

    edit: imla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın