• 30
    gerek sözlükte yazdığı dönem* gerek ise twitterda uzun zamandır takip ettiğim üye. twitterda bilinen neredeyse bütün galatasaray üyelerini ileride bazıları potansiyel yönetici olabilir, e o zaman futboldan anlıyorlar mı bari diye az çok takip ederim. sevin ya da sevmeyin bu adam ortalama bir galatasaray üyesinden kat kat daha çok seviyor ve biliyor futbolu. bizim twitterda çok takılan ve o çok bilinen genç yaşlı bir çok üyenin futbola arasındaki tek bağ; aile geleneği diye, liseden arkadaşler üye oluyor diye ya da cemiyette arkadaşlara hava atmak için zamanında üye oldukları galatasaray. zenginim o zaman golf oynamalıyım geleneği gibi bir şey onların galatasaray üyeliği. futbol yazmaya başladıkları an ağır saçmalıyorlar. ama sürekli galatasaray ile ilgili twit atarlar, space odalarında fink atarlar. onların sevdiği şey bu çünkü, futbol değil. ahmet tirali eric cantona diye nick alıp galatasaray sözlükte yazacak kadar, platinli ayakla halı saha yapacak kadar seviyor futbolu ve bu mevcut tanınmış üye havuzumuz içinde çok görülen bir özellik değil.

    torrent konusundaki üslubuna gelirsek; o üslubu o hale adamın her twitinin altına damlayan troller getirdi. hani şu space odasında konuşurken sesinden maksimum 20 yaşında olduğunu anladığınız halde ben feldkamp dönemini özledim diye twitler atan, 7/24 fatih terim'e sallayıp torrent öven, sırf fatih terim aldırdı diye semih kaya victor nelsson'dan iyi yazan troller. aslında konu torrent'in kendisi değil, torrent sadece trollere anladıkları dilden cevap vermek için kullandığı bir araç. kendisinin şu sıralar çok sıkı bir terimci zannedilmesinin sebebi bile o pr ajansı trolleri. onlar kendisine sarmadan önce böyle terimci takılmıyordu, hatta fatih hocayı da eleştiriyordu.

    yazılarıyla sözlüğe kalite katan yazarlardan bir tanesiydi kendisi, umarım bir gün yeniden burada yazmaya başlar. bir de bu dozunu kaçırdığı üslubunun kendisine zarar vermeye başladığının umarım farkındadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın