resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 3802
    ya adamda allah vergisi öyle bir fizik var ki buna birazcık oyun bilgisi eklese avrupa kulüpleri kapımızın önünde yatar. güçlü, kuvvetli bir de üzerine gerektiği kadar da esnek. böyle kuvvetli futbolcular esneklik eksik olduğu zaman bağ yaralanmalarına çok yatkın oluyorlar.
    bir de çok iyi bir core stabilizasyona sahip, bunu yeni transfer olduğunda defans oyuncularıyla boğuşurken göstermişti bize. defans oyuncuları ne yaparsa yapsın dengesi bozulmuyor, zıplayıp topu indiriyor; yere inerken de o kadar dengeli iniyor ki muazzam. adamın fiziksel uygunluğu üst düzeyde sadece biraz oyunu öğrenmesi gerekiyor.
    eğer şu pas futboluna takıntılı şekilde saplanıp kalmayıp sadece bu kardeşimiz üzerinden bile oynasak oyunu rakip kaleye çok kolay şekilde yıkardık. adam hava savunma sistemi gibi topu nereye atarsan at gidip onu bir şekilde indiriyor. şöyle bir adam var kadromuzda ve pas oyunu oynayacağız sen bu işi yapamıyorsun diye çocuğun bütün özgüvenini alt üst ettik.
    yerine de kulübünün 8 milyon uero'dan kapı açtığı; fiziksel özellikleri bu çocuğun üçte biri bile olmayan halil ibrahimi oynattık. ha kardeşim ama onda oyun zekası var, pas futboluna uygun derseniz. işte ona çok gülerim valla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın