2021-22 Türkiye Süper Lig 34.Hafta Maçı
16:00 Gaziantep Kalyon Stadyumu
1 - 1
  • 10
    göztepe'nin attığı golde hiçbir sakınca yoktu bence. antepli oyuncular uyanık olsaydı pozisyonda. hakem atışından sonra top doğrudan kaleye girse anlarım da top direkten duvar pası gibi olup jahovic'in önüne düştü ve o da gol attı. göztepeli oyuncu doğrudan kaleye vurmak yerine jahovic'in önüne topu bıraksa, asist yapsa ve gol olsa ne olacaktı?

    bunda bir sakınca varsa o zaman penaltı atışlarında top direkten dönünce diğer hücum oyuncusunun topa vurup gol atması da sakıncalı olsun. şimdi maçın tarihini hatırlamıyorum ama bir ts maçımızda feghouli kucka'ya faul yapmıştı kucka hemen kalkıp kaleye şut çekip gol atmıştı. bu da sakıncalı, centilmenlik dışı olsun o zaman?

    sanırım göztepeli oyuncular maçı kazansalar da ligde kalamayacaklarına inanmış ki gereksiz centilmenlik şovuna gerek duymuş herhalde.

    maç başından itibaren kaleyi bulan şutun olmaması ve beraberliğe razı oyun sonrası bunların olması şüpheli geldi bana. ramazan ramazan kimsenin günahını almak istemem ama acayip şüpheli bir durumdu olanlar.

    hele ki penaltının dışarıya atılması...

    edit: bir yazar arkadaş hatırlattı şimdi. belki de göztepeli oyunculara düşürülmeme garantisi verildi de bu yüzden rahatlar.

    bir de yanlış mı hatırlıyorum emin değilim. son avrupa liginde barca ile sahamızda oynadığımız maçta barca'nın attığı ilk golde hakem atışı sonrası barcalı oyuncu topu doğrudan hücumdaki arkadaşına atıp gol atmışlardı sanırım. vay centilmenlikten nasibini almamış barcalı oyuncular vaaay!
App Store'dan indirin Google Play'den alın