• 7071
    ünal aysal "değişim şart, tüzük tadil kongresi yapılması şart" çıkışını yapınca yine aynı şeyler diye iç geçirdim.
    galatasarayda bir transfer bir de değişim şart muhabbeti bitmez.
    zamanınızı almamak adına parça parça yazacağım.

    bu kulüp galatasaray lisesinden doğdu ve o liseden mezun olanlara bir ayrıcalık verilmesi kadar normal bir şey yok aynı şekilde genel kurul üyelerinin belirli kıstaslar ile seçilmesi de gayet doğal.
    yaşını başını almış bir taraftar olarak bunlara itirazım yok ama hem lisecilerin hem de genel kurula öyle ya da böyle girmiş üyelerin anlamadığı demeyelim de kabul etmek istemedikleri şu;
    galatasaray için yetersizsiniz.

    en basitinden ders almıyorsunuz. mali ve idari rezillikleri geçtim
    3500 kişiyle ve 24 saat seçim yapan bir grup düşünün. her seçim oldugunda "bu böyle gitmez" diyorlar ama bir sonraki seçim yine aynı kepazelikleri yaşamaktan geri kalmıyorlar ve yine aynı goygoy "bu böyle gitmez"

    kulübün 3 milyar tl'yi aşan borcu var ve bu kulübü bu hale getiren o genel kurul üyeleri. tamamen gruplara ayrılmış durumda ve hepsini toplasan ve süzgeçten geçirsen adam akıllı bir yönetim çıkar mı artık emin değilim.

    önceden galatasaray yönetimi denildiğinde itibarı yüksek insanlar gündeme gelirdi şimdilerde laf sokmalı twit atan kim varsa kurtarıcı sanılıyor. (ve inanın şuan gündemde olanların bir çoğu ile zamanında forumlarda yazışmış, yeri gelmiş tartışmış yeri gelmiş oturmuş yemek yemiş insanım kişiliklerine sözüm yok ama galatasaray seviyesinde değiller ve galatasaray yöneticilik makamı onlara kaldıysa vay galatasarayın haline...)

    dönün bakın twitch ortamlarında konuşanların çapına, youtube ünlülerine, twitter şovemenlerine... o dillerden düşmeyen galatasaray seviyesi ne durumda bir de oradan değerlendirin.

    bu modellerin arasında normal taraftarlık gerçekten zor zira burada da çok fazla sevilen bir yöntem var. sosyal medyada yazılan şeyleri "içeriden bilgi" diye pazarlayıp galatasaray üzerinden itibarlanmak isteyen garip bir kitle türedi. bu itibarlanmayı öyle büyük çaplı hedefler için de yapmıyorlar enteresan ve tanımlanamayan bir tatmin kaynağı oldu galatasaray...

    (ama yine de kulübün bu hale gelmesinde taraftar en son basamak zira söz hakkı yok... arada bir gazı alınıyor sonra söylendiği ile kalıyor.)

    aslında tek yazmak istediğim bu son kısımdı ama
    hepsini alt alta toplayınca ve yeni spor yasasınıda bonus olarak ekleyince çok enteresan bir beş yılın bizi beklediğini düşünüyorum.
    nerden nereye geldik diyebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın