resim
Henry Chukwuemeka Onyekuru
Takım:Al-Fayha
Mevki:Sol Kanat
Yaş:27
Boy:1.75
Uyruk:Nijerya
  • 4356
    ilk döneminde bonservisinin yüksekliği ve bizim sattığın kadar al cezamız yüzünden temelli kadroya katamadığımız oyuncu. kendisini alamadığımız için premier ligde iyi bir performans göstermiş bonservissiz babel’e yönlenmek zorunda kaldık. gerçi o zaman ki performansı düşünüldüğünde babel, onyekuru alınsa bile istenmeyecek bir oyuncu değildi.

    2. gelişinde ve pandemi sonrası bir iki maç oynayıp kulübü monacoya dönmek zorunda kalması muslera’nın şok sakatlığı ve hakem kıyamı ile şampiyonluktan kopmamızdaki en büyük etkenlerden biriydi. geri dönme sebebi monaco ile bizim aramızdaki kontratın 1 haziranda son bulmasıydı be bizim kontratı uzatmamamız diye biliyorum.

    3. gelişinde ilk iki dönemine göre oldukça geriye gitmiş bir onyekuru ile karşılaştık. yine hızından ve tehdit oluşundan bir şey kaybetmemiş olsa da ligin sonunda şampiyonluk kovalayan takımda babel ve kerem’in arkasına düşmeyi başarmıştı. bonservisinin sadece %50’si için 4.3 milyon € opsiyonumuz vardı. bu bedelin 3. döneminde gördüğümüz onyekuru’ya fazla olduğunda hemfikiriz.

    kişisel fikrim onyekuru tarzı oyuncular her zaman kadroda bulunmalıdır. yabancı sınırı 5+3 olsa bile kadroda bulunmalıdır. illaki ilk 11 olacak diye bir şey yok, hamle oyuncusu olarak da çok kıymetli bir parça olacaktı.

    eğer olympiyakos’tan ucuza çıkma şansı varsa ve maaşı 1 milyon € bandında olacaksa gelmesinde bir sakınca yok. sadece maliyeti soru işareti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın