resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3284
    galatasaraylılığı tartışılmaz, karakterini kanıtlamış nezdimde en karakterli galatasaray başkanlarından biridir.
    bu kulüp takımı kendi otelinde konaklatıp parayı takıma fatura eden başkanları gördü ve bu eski başkanlar hala ortalıkta adaylık için gezebiliyorlar.
    bu takım, takımın kurucusunun mezarı önünde galatasaray başkanına omuz atan başkan adaylarını gördü ve hala bu adamlar çıkıp aday olabiliyorlar.
    burak elmas iyi kötü (kötü) transferler yapılan dönemin başkanıdır. takımı takımın gelmiş geçmiş en büyük teknik direktörlerinden birine emanet etmiş ve onun maalesef aşırı kötü performansı sonrasında göndermek zorunda kalmıştır. sonrasında aşırı kötü bir kararla torrent hocayı takımın başına getirmiş ve sportif olarak tarihin en başarısız dönemlerinden birini takıma yaşatmıştır.
    ama bu adam taraftarın gözünü boyamak için yıldız transferi yapmadı, transferlerin çoğu ya geleceğe yatırımdı ya nokta atış transferiydi. pek tabii biz de 30 küsür yaşında futbolu bırakmış yıldız topçu alabilirdik. van aanholt yaşlıydı ama tekniğiyle tecrübesiyle elmander vari bir katkı sunabilirdi. gomis ise diagnenin sakat olduğu durumda sadece bir yara bandı denemesiydi.
    burak elmas bu hatalar sonrasında yine siz beni ibra etmediniz ama ben buraya seçimle geldim idari ibrasızlık adında garabet bir kurumla beni gönderemezsiniz haksızsınız demedi. denedik beceremedik bırakıyoruz dedi.
    üzerine mahkeme başkanlık seçimini tedbiren durdurdu adam itiraz etti ve itirazımız reddedilirse istifa edip seçime gideceğiz dedi.
    galatasaray sportif başarı olmadan yönetilebilecek bir takım değilmiş bunu görmüş ve üzülmüş olduk. 14 yıl şampiyonluğu bekleyen taraftar profilinden 6 ayda başkan yiyen profile döndük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın