resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3006
    18 nisan 2022 galatasaray yeni malatyaspor maçında oyundan çıkarken sitemkar çıkıyordu ki torrent hemen sarılıp problem ne gibisinden bir muhabbete başladılar. bence gol veya asist yapamadığı ve çıktığı için üzgündü. çünkü en rahat maçlarından birini oynadı ve çokça da gol-asist yapma fırsatı yakaladı. kalan dakikalarda en azından yapma şansını görüyordu.
    benim kendimce değerlendirmem ısrarla parmağıyla gösterdiği oyuncu babel idi. o çok daha stabil ve oyundan düşmüşken beni mi çıkarıyorsun sitemi yaptı. halil zaten çıkmıştı. bizim taylan - berkan 0 gol 0 asist kardeşler zaten her zaman aynı, onları şikayet edeceğini düşünmüyorum.

    muhtemelen 15 milyon euro bandına kendisine veda edeceğiz. takımın bu kadar borcu ve yazın ödemeleri varken muhtemel yeni başkanımız eşref bey amca kasa kolaylığı falan sağlamayacaklarını açıkça ifade etti. bu uğurda kerem ve marcao mecburen satılıp totalde 25-30 milyon euro para girdisi yaratılacak. kendisi yerine de yunus monte edilecek. bu sene kendisi de olmasa ne hallerde olurduk, kaç puan daha az alırdık düşünüyorum, sonra düşünmek istemiyorum. çünkü kendisi de olmasa heralde hala düşme potasındaydık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın