resim
Arda Güler
Takım:Real Madrid
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:19
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 115
    bizim taraftarda acayip sanrilara yol acmis jenerasyonel yetenek. turk futbolunun 10-15 senede bir sansa bala cikardigi oyuncu bu sefer fener'e vurunca, bizim taraftarin kafasi sacma sapan yerlere gitti. o yetenek 90'larda emre'ydi, 2000'ler arda turan, bi 14-15 sene sonra da arda guler geldi iste.

    galatasaray altyapisinda su anda bu cocugun yanina yaklasabilecek adam yok. ayilip bayilip bekledigmiz beknaz u-19'a cikinca su anda fark yaratamaz durumda, belki seneye toparlar kendini.

    sozluklerin forumlarin yildizi atalay 22 yasina geldi, 1.ligde sure alamiyor. ali yavuz kol ha keza ayni sekilde. suleyman lus bandirmaspor'da 400 dakika sure almis koca sezon, forumlarin sozluklerin bir baska yildizi. lan galatasaray'da oynayacaksin, bi zahmet bandirma'da kap formayi? gokay guney 500 dakka oynamis yine bandirma'da. galatasaray'in sag bekine yazilan emirhan'a bakiyorsun nigde'de 700 kusur dakikasi var, eski adiyla 3.lig'de.

    arkadaslar topcu olacak cocuk her kosulda her yerde bagira bagira geliyor. kerem 2 senede 4.lig seviyesinden galatasaray'in en iyi oyuncusu olmaya evrildi.

    bir topcu sirf yasi genc diye sahaya atinca icinden yildizlar cikmiyor. isik kaan mesela, istiyorsan tum super lig maclarinda sahaya sur, galatasaray oyuncusu degil, asla olamayacak.

    altyapinin problemleri kendine has. kimse enayi degil alttan gelen iyi oyuncusunu sallayip taylan'a sarilsin. altyapi kaliteli oyuncu cikarmiyor. asagida ne donuyor bilmiyorum ama seviye atlayanlar hep kendi cabalariyla ilerleyen yaslarinda atliyor. oynaya oynaya gelisecek denilen cocuklar 1.lig, 2.lig seviyesinde sans bulamiyor, o adama galatasaray formasi versen ne olur?
App Store'dan indirin Google Play'den alın