resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 2470
    geldiği günden bu yana son bir kaç haftaya kadar oyunu geliştirdiğini düşündüğüm, felsefesini oynatmaya çalıştığı oyunu bir taraftar olarak olumlu bulduğum teknik direktördü yalnız genç futbolculara bakışı şu ana kadar tam manasıyla bir boş küme.

    18 nisan 2022 galatasaray yeni malatyaspor maçında tek bir genç futbolcuya şans tanıyıp önümüzdeki sezonlara hazırlayamayacaksa gözümde artık bülent ünder'den farkı kalmayacak. o da kabus gibi geçen sezonda benzer şeyler yapmış kendisini kurtarma adına genç futbolcuları oynatmaktan korkmuştu. üzerinde o zamana kadar oluşan sempatiyi de bu tavru sebebiyle tepetaklak etmişti. şu maçta alt yapıdan bir futbolcuyu ilk 11'de aksayan bir bölgede sahaya sürdüğünde kim ne diyecek, kendisini kim taşlayacak merak ediyorum.

    rakip küme düşmüş , bizim herhangi bir iddiamız kalmamış ,önümüzdeki sezon alt yapı çıkışlı bir futbolcuyu oynatma zorunluluğu var ve hala sözümona garanti futbolcuları sahaya sürüyoruz. fenerbahçe, beşiktaş kendini bu kurala adapte etmiş durumda ve bizim için bu durum hala soru işareti. emin bayram'ı oynatıp marcao'yu mu keseceğiz önümüzdeki sezon galiba nitekim maç tecrübesi en çok olan alt yapı futbolcusu o gibi duruyor. bu günde garantiye kaçacaksak torrent ve genç futbolculara verdiği önem ile ilgili iyice arafa düşeceğim. elimizdeki en büyük değer ve işleyeceğimiz felsefe alt yapıdan oyuncu çıkarıp bonservis ile satacağımız oyuncuların yerine onları adapte etmekse bu adamları bu tarz maçlarda hazırlamayacaksak ne zaman hazır edeceğiz ? yoksa scout ekibinin yeni bir kerem aktürkoğlu gibi resmen milli piyango ikramiyesi tadında bir adam bulmasını mı bekleyeceğiz ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın