resim
Franck Haise
Görev:Teknik Direktör
Takım:Nice
Yaş:53
Uyruk:Fransa
  • 15
    artık kendimizi dev aynasında görmekten vazgeçmemiz gerektiğini gösteren hoca adayı. takımımın başına başarılı, baskıyı kaldırabilen, kendini kanıtlamış vb. özelliklere sahip hoca isteniyor. elbette istemek kadar doğal bir şey yok. fakat aklıma direkt aziz yıldırım'ın neyle yapacaksın neyle sözü geliyor. an itibarıyla bu entryi yazarken 1 euro=15.82 türk lirası. fenerbahçe kaç aydır löw ve jesus ile anlaşmaya çalışıyor bu adı geçen hocaların istediği paralar korkunç. ekonomi (-)

    sevgili galatasaray sözlük yazarları bu sezon hariç avrupa'da rezilleri oynayan bir takımdık istatistikler ortada. bunu söylerken üzülüyorum ve utanıyorum fakat yaşadığım bu duygular gerçeği değiştirmiyor. galatasaray artık o eski şaşalı günlerdeki galatasaray değil kendimizi dev aynasında görmekten vazgeçelim. avrupa'da son zamanlarda bir takım ile eşleştiğimiz zaman futbolumuzdan daha ziyade yarattığımız atmosfer ile korkulan veya övülen bir takımız. başarı (-)

    yukarıda yazdığım 2 madde ekonomi ve başarı yokken nasıl bir hocanın gelmesini düşünüyorsunuz. marka bir isim hoca getirmek minimum 4 milyon eurodan başlıcak ekonomi bu kadar kötüyken bu mümkün mü? ortada sürekli ve devam eden başarı da yokken görece başarılı hocaları çekme durumun da ortadan kalkıyor. bu tip hocaların isminin geçmesi kadar normal bir durum görmüyorum. bütün bu olumsuzluklara rağmen galatasaray hala bir marka mı evet marka fakat biz bu markayı yanlış politikalar ile iyice dibe çekiyoruz.

    tamamen farklı branşlar olduğunu bilsem de basketbol takımımızın başına gelen andreas pistiolis'in nasıl bir başarısı vardı da geldikten sonra bu kadar etki etti. çok kıymetli hocaların yanında yardımcı hocaydı. şu an futbol takımımızın başındaki hoca da belki gelmiş geçmiş en iyi teknik direktörün yardımcısıydı. hem de kimilerine göre bu en iyi hoca nereye gittiyse yanında torrent'i de götürdü. artık gelen futbolcu veya teknik direktörlere ön yargı ile yaklaşmayalım. son zamanlar çok popüler olan çöp damgasını vurmayalım.

    yardımcı hoca, yılların kurt hocası veya herhangi bir hoca hiç fark etmez maddi koşulları ve takımdaki güncel oyunculardan çıkacak sisteme uygun hoca bulmamız lazım. güncel kadrodaki oyuncuların sistemine uygun olmadığını beyan eden hoca getirmeyi düşünüyorsak eğer gelecek gidecek oyunculardan kar zarar tablosu çıkartıp maddi koşullar uyuyorsa yola çıkarsın. franck haise hakkında müthiş bilgiler biliyormuşum gibi de davranmıcam. kendisi hakkında çok bilgim yok bu entry sadece olması ve uygulanması gereken zihniyet üzerine yazılmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın